Actuele Activiteiten:Meditatieve wandeling op 28 januari  
Midden in de winter is er door Hart &Ziel weer een nieuwe meditatieve wandeling gepland op zaterdagmorgen 28 januari 2023.
Deze wandeling in winterse sferen maken we dit keer wat verder van huis.
We lopen een rondje rond het Zwaakse Weel en beginnen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten ( Zwaakse dijk 5, 4432 RD in Kwadendamme).
 
Voor ieder die houdt van wandelen, de stilte en in de natuur tot rust en bezinning komt.
Al lopend, terwijl je de ene voet voor de andere zet, komen vaak ook je gedachten tot rust.
Dan kom je bij wat er- diep van binnen- in jezelf omgaat. Een deel van de wandeling zal in stilte plaatsvinden.
Een deel van de wandeling zullen we – twee aan twee in gesprek zijn, net als destijds de Emmaüsgangers. De wandeling begint om 11.00 uur bij het bezoekerscentrum.
Na afloop is er een kopje snert-to-go, verzorgd door Hart en Ziel. Graag vooraf aanmelden vóór 22 januari bij ds. Janneke Herweijer ( email:
j.herweijer@xs4all.nl, tel: 06-47410756).
Indien nodig kan vervoer worden geregeld.
Kosten voor de wandeling: 5,00 euro.

onbekend
_________________________________
Bijbelgesprekskring
Dit seizoen zullen we aan de hand van het boekje “Eten met Jezus, Bijbelstudies over maaltijden in Lucas” in gesprek gaan. Samen eten was voor Jezus belangrijk. Door met hem te eten veranderden mensen. Door de boeiende gesprekken die aan tafel ontstonden werd iets duidelijk van de wereld die Jezus voor ogen stond: het Koninkrijk van God.  We lezen gedeelten waarin het gaat om tafelmanieren en hygiëneregels, over een liefdadigheidsdiner en de laatste maaltijd. Steeds zal ook de link met ons eigen leven aan de orde zijn.
Data: 28 september, 19 oktober, 23 november, 11 januari,15 februari en 15 maart. Tijd: 19.30 uur, in het Geerteshuis. Opgeven kan bij ds. Janneke Herweijer ( 0647410756) of via de mail:
predikant@pknkloetinge.nl.

 

Stacks Image 52

Geerteskerk, Geertesplein 24, 4481 AN  Kloetinge
Diaconie:  Postbus 2066, 4460 MB Goes
Kerkrentmeesters:  Postbus 2066, 4460 MB Goes
Overige adressen klik hier

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.