Naast de zondags dienst is de Geerteskerk ook zeer geschikt als trouw en rouw lokatie, maar ook voor lezingen en bedrijfs bijeenkomsten ,concerten tentoonstellingen of presentaties. Een prachtige 800 jaar oude kerk vol sfeer en geen standaard locatie .Buiten zijn de leilinden in de zomer een prachtig plekje voor foto’s maar ook in de winter met sneeuw een sprookjesachtige uitstraling. Ben jij op zoek naar iets bijzonders , anders en uniek! Informeer eens naar de mogelijkheden Verhuur@pknkloetinge.nl
Stacks Image 6
Stacks Image 12
Stacks Image 14

Verhuur Geerteskerk

Contactpersoon hiervoor is Marjolien Liplijn. Neem dus gerust contact met haar op als uw gebruik wilt maken van de Geerteskerk: verhuur@pknkloetinge.nl of 06-21604146 Bereikbaar van 10.00 tot 14.00 en van 16.00 tot 20.00 uur.
Zij coördineert zowel de commerciële verhuur, trouw- en rouwdienst als het gebruik van de kerk door de eigen gemeente. Denk hierbij aan Kerk Open, vergaderingen, concerten, etc.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.