Ledenadministratie

De kerk krijgt geen directe gegevens meer van de burgerlijke stand van de burgerlijke gemeente. De kerk heeft daarom zelf een landelijke ledenadministratie opgezet (SILA). Alleen van de leden die daar toestemming voor hebben gegeven worden mutaties door de burgerlijke stand aan de SILA doorgegeven. Van geboorten en huwelijken worden echter in het geheel geen opgaven meer gedaan. Die moet u dus zelf, als u dat wilt, doorgeven aan de kerk. Het liefst zo spoedig mogelijk aan de scriba (zie contact gegevens)
Sinds een aantal jaren bestaat het zogenaamde voorkeurslidmaatschap (voorheen perforatieregeling). Deze regeling is bedoeld voor leden die buiten de kerkelijke gemeentegrens wonen. Bij eventuele verhuizing, bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis, vervalt het voorkeusrecht onmiddellijk. U moet dus na elke verhuizing opnieuw uw voorkeursrecht aangeven.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.