Kerkrentmeesters

Van de kerkrentmeesters:
Van de kerkrentmeesters:
Collecten & giften:
Collecten: € 1216,13
Via Appostel: 244,50
Gift mevr. O.: € 50,00
 
Uit de vergadering:
Op 11 oktober heeft het CvK vergaderd. Op de agenda o.a. de Begroting 2024. Deze begroting sluit met een tekort van 14000 euro, gelijk aan het bedrag dat wij willen sparen voor onderhoud van de kerk. We proberen de energiekosten te sturen op 8000 euro. Met een iets gunstigere gasprijs moet dat redelijk kunnen. Verder blijven wij bezig met de staat van het orgel en de herinrichting van het schip van de kerk. De begroting komt op 7 november a.s. in de Kerkenraad en komt daarna ter inzage voor de gemeente.
Verder hebben we gesproken over de opvolging van Quinten van de Linde, er loopt een offerte voor nieuwe gordijnen en een offerte voor een grootonderhoudsplan voor de kerk.
De Actie Kerkbalans 2024 is besteld. Wij gaan zelf de bijbehorende folder maken.
In samenwerking met de Gemeente Goes werken we aan een aantal informatieborden met (bouw)historische informatie over de Geerteskerk, aangevuld met actuele informatie over de eredienst en Kerk Open. We hopen deze te kunnen plaatsen aan de noordzijde van de tuin en bij de ingang naar de consistorie.
Inmiddels hebben we ook Beach vlaggen laten maken met de logo van de kerk en de tekst KERK OPEN.
 
Namens het CvK, Niek Walhout.


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.