Kerkrentmeesters

Van de kerkrentmeesters:
Van de kerkrentmeesters:
Collecten & giften:
Gift, anoniem, € 250,00.
Collecten: € 1076,41
Via Appostel: € 885,00
Gift van de fam. L.: 2x 500,-
Gift van mevr. K. – G.: 300,- voor diaconie, kerkrentmeesters en onderhoud kerk.
 
Actie Kerkbalans 2023
Dit kerkblad verschijnt op de zaterdag dat de Actie Kerkbalans 2023 wordt afgesloten. Ik wil hier nogmaals alle vrijwilligers weer bedanken die deze actie mogelijk maken. We hopen weer richting de € 70000,- te gaan! We realiseren ons ook dat dit voor iedereen een financieel moeilijk jaar wordt. Geven naar draagkracht blijft het uitgangspunt!
 
Beamerteam
Wegens het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Wij zoeken iemand die eens in de 5 a 6 weken een zondag dienst draait. Dit betekent dat je de beamer bedient en de camera’s. Natuurlijk gaan wij dit jou leren. Wel moet je zelf beschikken over een laptop met Office. De powerpoint presentatie maak je zelf thuis en draai je in de kerk op zondagmorgen. De liturgie krijg je op donderdag vanuit de nieuwsbriefverzorger aangeleverd. Wil jij meedraaien, neem dan even contact met mij op: niekjwalhout@gmail.com. Op dit moment bestaat ons team uit 6 personen.
 
Namens het CvK, Niek Walhout.

Beamerteam
Wegens het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Wij zoeken iemand die eens in de 5 a 6 weken een zondag dienst draait. Dit betekent dat je de beamer bedient en de camera’s. Natuurlijk gaan wij dit jou leren. Wel moet je zelf beschikken over een laptop met Office. De powerpoint presentatie maak je zelf thuis en draai je in de kerk op zondagmorgen. De liturgie krijg je op donderdag vanuit de nieuwsbriefverzorger aangeleverd. Wil jij meedraaien, neem dan even contact met mij op:
niekjwalhout@gmail.com. Op dit moment bestaat ons team uit 6 personen.


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.