Nieuwsbrieven

“Het is de Geest die ons verbindt”

De duif, een van de vogels die op belangrijke momenten terugkomt in verhalen van de Bijbel. Over verbinding is veel gezegd de laatste maanden. Hoe kunnen we verbinden en toch de geadviseerde “sociale afstand” behouden? In normale tijden is er altijd een tentoonstelling in de kerk gedurende de zomermaanden. Zo stond er dit jaar een heel programma rond het bijzondere Bijbelboek Hooglied gepland.
Dat liep dus allemaal wat anders. Gelukkig is de kerk wel open voor een bezoek, voor bezichtiging (er zijn alleen geen rondleidingen), meditatie, stilte of gewoon een kaarsje aan te steken. 

En nu staat daar een mooie witte duif.
“Het is de Geest die ons verbindt”, eenieder zal daar zijn eigen gedachten bij hebben. Heeft u een gedachte, wens, gedicht, gebed of bemoediging die u wilt delen? Schrijft of plak deze op onze duif! U bent iedere woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 13:30 en 16:00 welkom in de kerk.

Hier kunt u de Nieuwsbrieven terugvinden.

Beroepen ds. J. Herweijer

Nieuwsbrief zondag 5 juli 2020

De uitzending van de slotdienst had wegens technische problemen met de laptop niet de geluidskwaliteit die wij voor ogen hadden, en dat deze wel kraakvrij is te beluisteren via ons Youtube kanaal (Vriendenvandegeerteskerk) via deze link:

https://youtu.be/yE4cINiUPnA

Het orgelconcert van Niels Eversdijk staat ook online op youtube inmiddels

https://youtu.be/AOD8ecz2kwM

 

Nieuwsbrief zondag 28 juni 2020

Nieuwsbrief zondag 21 juni 2020

Open Doors 18 juni 2020

Nieuwsbrief zondag 14 juni 2020

Open Doors 11-06-2020

Enquete geloven in Zeeland

Nieuwsbrief zondag 7 juni 2020