Kerkrentmeesters

Van de kerkrentmeesters:

Collecten & giften:

Via APPOSTEL t/m 30.11: € 269,13

Via predikant: € 50,- van familie G.

Van fam. S-M € 50,- (25 voedselbank en 25 verjaardagfonds).

Verjaardagfonds: € 17,50

Kerk Open 2022: € 233,50

Collecten t/m 27.11: € 819,20

Offerblok kaarsen: € 11,50

Legaat.

Uit de erfenis van mevrouw Van E. mochten wij €5000,- ontvangen.

Actie Kerkbalans 2023

Wij willen u nogmaals eraan herinneren dat in 2023 de acceptgiro verdwijnt. Omdat velen van u hiervan gebruik maken, is het belangrijk dat u nadenkt hoe u dat in 2023 wilt gaan regelen. Ons advies is om over te stappen naar een automatisch incasso. U bepaalt zelf wanneer welk bedrag wordt afgeschreven en wij regelen dat dit zo gaat gebeuren. Bovendien is dit voor ons veel goedkoper; het maandelijks versturen van acceptgiro’s was een kostbare zaak!

In 2023 kunt u ook zelf uw kerkbalans gaan regelen. Rechtstreeks in ons systeem! Gebruik hiervoor de app Appostel. Die kunt u kosteloos downloaden. De app is al te gebruiken voor de wekelijkse collecten, maar nu ook ingericht voor de kerkbalans. Het enige wat u nodig heeft is uw registratienummer. Dat vind u straks op uw kerkbalansformulier. Eenmalig instellen en u kunt aan de slag!

Beamerteam

Wegens het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Wij zoeken iemand die eens in de 5 a 6 weken een zondag dienst draait. Dit betekent dat je de beamer bedient en de camera’s. Natuurlijk gaan wij dit jou leren. Wel moet je zelf beschikken over een laptop met Office. De powerpoint presentatie maak je zelf thuis en draai je in de kerk op zondagmorgen. De liturgie krijg je op donderdag vanuit de nieuwsbriefverzorger aangeleverd. Wil jij meedraaien, neem dan even contact met mij op: . Op dit moment bestaat ons team uit 6 personen.

Geerteskerk-app

Nog enkele weken (vanaf 1 december) en u kunt onze eigen app gaan downloaden in uw appstore of Google Playstore. Zoek op: Geerteskerk Kloetinge. De app is duidelijk bedoeld voor de communicatie binnen de gemeente: roosters, groepen, vergaderingen, bijbelkringen, betalen, collecteren, etc. Wij hopen echt dat zoveel mogelijk mensen deze app gaan downloaden!

Namens het CvK, Niek Walhout.