Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Alpha cursus in De Levensbron te Goes

09/01/2020 @ 19:30

Is er meer? Ontdek het op Alpha.

Is er meer? Wie vraag zich dit niet eens af? Deze vraag en alles wat er mee samen hangt komt aan bod tijdens de bijeenkomsten van Alpha. Binnenkort, nl. op donderdag 09 januari 2020 start er weer een Alpha cursus in Goes.
Wat is Alpha? Een introductie op het christelijke geloof. In 12 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Een gezellige maaltijd maakt onderdeel uit van de avond.
Alpha geeft mensen de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor ieders vragen.
Misschien heb jij studiegenoten of vrienden, of misschien hebt u een collega, kennis of buren met deze vraag, maar vindt u/jij het moeilijk het gesprek hierover aan te gaan. Niet iedereen praat even makkelijk. Maar wijzen op het bestaan van Alpha kan wel! Leid een zoeker naar de Alpha cursus. Of kom zelf mee. Een maatje is ook hartelijk welkom!
In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig,  iedereen is van harte welkom!
Meer weten of aanmelden? E-mail: of  0113-344955
Adres van de cursus: Gebouw “De Levensbron” – Mansholtlaan 1 – 4463 XG Goes
Kijk op de website www.hervormdgoes.nl/geloven/alpha-cursus/ voor de data en meer informatie.

Gegevens

Datum:
09/01/2020
Tijd:
19:30

Locatie

De Levensbron
Mansholtlaan 1
Goes, 4463 XG Netherlands
+ Google Maps