Christenen voor Israël.

Geachte heer/mevrouw,
Graag nodig ik u uit voor een studieavond op donderdag 15 oktober in Goes. Ik zal spreken over het thema: De geboorteweeën van het Koninkrijk. De avond wordt georganiseerd door Christenen voor Israël.

De geboorteweeën van het Koninkrijk
Ds. Jaap de Vreugd: Ik ben ervan overtuigd, dat het gebeuren rond Israël een van de grote tekenen van God in onze tijd is. En we zijn een bevoorrechte generatie omdat we tal van profetische beloften van God in vervulling zien gaan in de terugkeer en het (beginnend) herstel van Israël. Dit is een van de grote tekenen van God in onze tijd; in samenhang met andere tekenen zien we de wederkomst van de Messias en de doorbraak van het rijk van God naderbij komen. Het is bijzonder belangrijk elkaar te helpen de tekenen te verstaan en zo ook de eigen tijd te verstaan, opdat we bereid en toegerust zijn voor Gods toekomst. Als we de komst van de Here nabij weten mogen we de rampen van onze tijd als beginnende weeën zien van de geboorte van het Koninkrijk.

Praktische info
De bijeenkomst vindt plaats in de Levensbron, Mansholtlaan 1 in Goes. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Reserveren
Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kan er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelden is daarom verplicht.

Ik hoop u op deze bijeenkomst te ontmoeten!

Kijk voor meer info op de website van Christenen voor Israël.

Met vriendelijke groet,

Ds. Jaap de Vreugd

Spreker van Christenen voor Israël

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.