Lelie zorggroep.

Beste broeders en zusters,

Lelie zorggroep (o.a. divisies Agathos en Curadomi) mobiliseert zich op dit moment tegen de verdere verspreiding van het coronavirus en de gevolgen daarvan voor onze cliënten en medewerkers. De leden uit uw gemeente kunnen ons daarbij helpen! Wilt u onze oproep onder hen verspreiden? Dat kan op twee manieren:

Bent u onze held?
Lelie zorggroep (o.a. divisies Curadomi en Agathos) is gestart met het inventariseren van mensen die inzetbaar zijn voor de thuiszorg of de verpleeghuiszorg, op het moment dat het écht nodig is. Het gaat in eerste instantie om patiëntgebonden taken, maar ook voor andere taken zullen op korte termijn extra handen nodig zijn. Er is dus niet per se een zorgachtergrond nodig. Wilt u/wil jij ons helpen? Meld je dan aan! Wij kijken op welke plek u/jij, op basis van woonplaats en beschikbaarheid, het beste past.

We willen de beschikbaarheid zo snel mogelijk in kaart brengen. Klik op de button en meld je/u aan!

Alvast enorm bedankt voor je aanmelding

Jouw aanmelding zorgt ervoor dat we beter bestand zijn tegen de gevolgen van het coronavirus. Enorm bedankt daarvoor!

Stuur dit bericht door
Ken je mensen die zich ook willen inzetten in de thuiszorg/verpleeghuiszorg? Mail of app dit bericht door, want we kunnen iedereen gebruiken!

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met het MatchMakingTeam van Lelie zorggroep via matchmaking@leliezorggroep.nl of kijk op www.werkenbijleliezorggroep.nl/extraheld.

Met vriendelijke groet,
Afdeling Werving & Selectie
Lelie zorggroep
T 0900 2244777
E werving@leliezorggroep.nl

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we, vanuit christelijke uitgangspunten, met veel gemotiveerde medewerkers aan Zorg Thuis, Zorg in onze huizen en Hulpverlening.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.