Vorming en toerusting


Kringen en activiteiten Kloetinge.

Pastoraal spreekuur

Door de nieuwe beperkende maatregelen is het steeds opnieuw zoeken naar wat er wel mogelijk is. Elkaar ontmoeten is op dit moment niet mogelijk, maar telefonisch contact kan wel. Op dinsdag t/m vrijdag ben ik telefonisch bereikbaar van 10-11 voor een pastoraal spreekuur.  Als er iets is wat u wilt doorgeven, wilt vragen kunt u me bereiken, of ook voor zomaar een gesprekje. Vaak kan een enkel – soms kort- gesprek de dag anders kleuren. Aarzelt u niet om te contact op te nemen (06-474710756). Met hartelijke groet, Janneke Herweijer.

Keek op de preek

Op woensdag 17 februari om 10.00 uur is de eerste “keek op de preek’, een online nabespreking van de dienst van zondag 14 februari. Wilt u meedoen, dan kunt u zich opgeven bij ds. Janneke Herweijer (j.herweijer@xs4all.nl of 06-47410756). U krijgt dan gegevens om deel te nemen en een link toegestuurd.

Met vriendelijke groet, Janneke Herweijer

Start Bijbelkring: Bijbellezen met het oog op zondag

De Bijbelkring gaat weer beginnen, natuurlijk op gepaste afstand.  I.v.m. met corona-maatregelen tot nader datum uitgesteld. Wie belangstelling heeft, kan zich opgeven bij ds. Janneke Herweijer (j.herweijer@xs4all.nl of: 06-47410756).  De andere geplande data zijn: 17 maart en 21 april.

Meditatieve wandeling

Voor wie houdt van wandelen, stilte en in de natuur tot rust en bezinning komt, is er op zaterdagmorgen 13 maart een meditatieve wandeling in de mooie omgeving van Kloetinge. Al lopend, terwijl je de ene voet voor de andere zet, komen vaak ook je gedachten tot rust. Dan kom je bij wat er- diep van binnen- in jezelf omgaat.  Een deel van de wandeling zal in stilte plaatsvinden. Een deel van de wandeling zullen we – twee aan twee in gesprek zijn, net als destijds de Emmaüsgangers. De wandeling begint om 10.00 uur bij het Geerteshuis en is Coronaproof georganiseerd. Na afloop eten we bij het Geerteshuis een kop “snert-to- go”. Graag vooraf aanmelden vóór 6 maart bij ds. Janneke Herweijer (email: j.herweijer@xs4all.nl, tel: 06-47410756)

Avonden over “op reis” met Rens Stobbelaar

Deze avonden zijn in het voorjaar van 2019 onderbroken door de Corona-crisis. Voor 2021 zijn er nieuwe avonden gepland met Rens Stobbelaar op 24 maart, 21 april, en 26 mei. Binnenkort volgt er meer informatie.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.