Vorming en toerusting


Kringen en activiteiten Kloetinge.

Pastoraal spreekuur

Door de nieuwe beperkende maatregelen is het steeds opnieuw zoeken naar wat er wel mogelijk is. Elkaar ontmoeten is op dit moment niet mogelijk, maar telefonisch contact kan wel. Op dinsdag t/m vrijdag ben ik telefonisch bereikbaar van 10-11 voor een pastoraal spreekuur.  Als er iets is wat u wilt doorgeven, wilt vragen kunt u me bereiken, of ook voor zomaar een gesprekje. Vaak kan een enkel – soms kort- gesprek de dag anders kleuren. Aarzelt u niet om te contact op te nemen (06-474710756). Met hartelijke groet, Janneke Herweijer.

Keek op de preek

Op woensdag  28 april om 10.00 uur  is de  tweede  “keek op de preek’, een online nabespreking van de dienst van zondag 25 april. Wilt u meedoen, dan kunt u zich opgeven bij ds. Janneke Herweijer ( of 06-47410756). U krijgt dan gegevens om deel te nemen en een link toegestuurd.

Met vriendelijke groet, Janneke Herweijer

 

Meditatieve wandeling

Met de lente in aantocht is er door Hart &Ziel een tweede meditatieve wandeling gepland op zaterdagmorgen 19 juni.  Na het succes van de eerste wandeling, die in winterse sferen plaatsvond,  dit keer een voorjaarswandeling. Voor ieder die houdt van wandelen, stilte en in de natuur tot rust en bezinning komt.  Al lopend,terwijl je de ene voet voor de andere zet, komen vaak ook je gedachten tot rust. Dan kom je bij wat er- diep van binnen- in jezelf omgaat.  Een deel van de wandeling zal in stilte plaatsvinden. Een deel van de wandeling zullen we – twee aan twee in gesprek zijn, net als destijds de Emmaüsgangers. De wandeling begint om 10.00 uur bij het Geerteshuis. Na afloop is er bij het Geerteshuis een kop soep met  een broodje. Graag vooraf aanmelden vóór 14 juni  bij ds. Janneke Herweijer ( email: , tel: 06-47410756)

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.