Hart en Ziel

Mededelingen:

Het mooiste lied

Samen met het team van Kerk Open presenteert Hart&Ziel in de Geerteskerk te Kloetinge:  onze eerste eigen productie: “Het Mooiste Lied” waarmee we mensen nader kennis laten maken met Hooglied. Het prachtige en liefdevolle maar tegelijk vaak onbeminde en ongemakkelijke Bijbelboek. Via een expositie en thema-avonden laten we u graag nader kennis maken.

Drie Zeeuwse kunstenaars exposeren hun werk geïnspireerd op het Bijbelboek Hooglied. Jopie Minaard heeft speciaal zes aquarellen gemaakt voor deze tentoonstelling. Ook worden de schilderijen van Marja de Lange geëxposeerd. Voor haar betekende schilderen:  een eigen wereld scheppen met vorm en kleur, losgedroomd van de werkelijkheid. Frida  van Overbeeke exposeert haar beelden in brons, die vooral figuratief van aard zijn.

Zie ook: https://www.hartenzielkloetinge.nl/

 

—-


Hart & Ziel: Het Mooiste Lied

We zijn op zoek naar verbinding. Vanuit de pijlers: zoeken, vieren en doen kunnen we de verbinding aangaan met elkaar, met de kwetsbare medemens, met de gemeenschap rondom onze kerk én met God. De een zal meer affiniteit hebben met verdiepende activiteiten (Zoeken), de ander met kunst, muziek of kerkelijke vieringen (Vieren) en de derde ervaart verbinding door de handen uit de mouwen te steken (Doen).

 

Aankomende activiteiten:

Liesbeth Franken

Met Lied van de Liefde

Alain Verhey

Met Ode aan de Verliezer

Barmhartigheid ? Alle 7 goed !

Met Kees Posthunu

Avond rondom Verlies en Rouw

We houden u graag op de hoogte via www.hartenzielkloetinge.nl

Pioniersbegeleider Otto Grevink, klik hier voor een directe link.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.